Over Seeds of Happiness 

Seeds of Happiness is een 'praktijk voor de levenskunsten'. Want iedereen verdient het om gelukkig te zijn!

Maar dat is niet altijd even eenvoudig...

 

Elk leven kent periodes van stagnatie waarin je in cirkeltjes blijft draaien en de hulp van een ander welkom is om helderheid te scheppen en de juiste stappen te zetten. Mocht je in zo'n periode verkeren dan ben je hier aan het juiste adres en nodig ik je van harte uit om contact op te nemen. Graag vertel ik je hier wat meer over mijzelf zodat je kunt 'proeven' of ik de juiste persoon voor jou ben.

 

Hallo!
Mijn naam is Auxilia Tromp.

Als kind groeide ik op in het Spanje van de jaren zeventig. Het was een kille tijd onder dictator Franco en je hoefde niet ver te reizen om echte armoede te zien: sloppenwijken waar leeftijdgenootjes op blote voeten door het vuilnis liepen. Het heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik zat op een nonnenschool en had een mooie tijd ondanks dat het een vrij rigide systeem was. Op mijn tiende verhuisde ik naar Nederland, het geboorteland van mijn ouders. Mijn vader bleef achter in Spanje, trouw aan de universiteit waar hij zijn studenten als kinderen beschouwde. Mijn moeder stond er alleen voor in Nederland en ik wilde niets liever dan haar gelukkig zien, maar dat lag helaas buiten mijn bereik als kind. Dus deed ik maar mijn best op school. Ik studeerde eerst economie en internationaal management met het idee iets voor ontwikkelingslanden te doen, maar ik nam na mijn afstuderen de verkeerde afslag en belandde in een wereld waar het vooral om geld draaide. Niet echt mijn wereld. Maar wat dan wel? Wie was ik eigenlijk deep down? Wat wilde ik met mijn leven? Bestond er zoiets als een roeping en wat was dan de mijne?

 

En zo begon een periode van zoeken en vinden (Archetype The Seeker/verkenner). Twee wereldreizen en onvergetelijke herinneringen in andere culturen. Mijn liefde voor de jungle en de Himalaya. Studies en diepe ontmoetingen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. Wisseling in werk. Maar ook rouw. Een vriendin die zelfmoord pleegde. Mijn eerste huwelijk dat op de klippen liep. Het innerlijke kind dat wilde rouwen over het verleden.


Op mijn dertigste was het chaos. Na een wereldreis was mijn geld op, was mijn huwelijk op de klippen gelopen, had ik geen baan en geen huis meer. Maar ik was er wel achter gekomen dat ik zeer gepassioneerd was over psychologie en coaching (Archetypes: Healer en Gids). Achteraf was het een nieuw begin. Maar dat is niet altijd zichtbaar als je midden in de chaos verkeert.

Daarna ging het leven beter stromen. Met nieuwe avonturen in de vorm van 3 kinderen, een verblijf van 5 jaren in het buitenland (Bahama's en USA), en een eigen praktijk. Mijn verkenningsdrang breidde zich uit naar Voice Dialogue en Transformatiepsychologie, energiewerk, systemisch coachen, natuurcoaching, mindfulness, reïntegratie, Boeddhisme en Shamanisme. En hier is nog geen eind aan gekomen. 

 

Inmiddels ben ik de vijftig gepasseerd. Dankbaar voor alle prachtige landen en leuke mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten. En nog steeds verken ik graag nieuwe terreinen en ontmoet ik graag nieuwe mensen die ik met alle liede, kennis en ervaring die ik heb opgedaan begeleid. Het is mijn grootste wens dat iedereen op aarde zich geliefd voelt en zijn talenten kan inzetten om een vervullend leven te leiden en ik hoop daar oa door middel van 'Seeds of Happiness' een kleine bijdrage aan te kunnen leveren. Voel je daarom welkom om naar mij uit te reiken en een vraag te stellen, waar het ook over gaat. De betekenis van mijn naam is niet voor niets 'hulptroepen'!

 

foto Auxilia Tromp

Schommelend in de Himalaya (Nepal)

Seeds of Happiness - daar kun je op kunt vertrouwen!

Ik begrijp dat sommige thema's heel gevoelig liggen en moed vereisen. Ook begrijp ik dat je een investering doet en onzeker bent over het resultaat. Daarom is het belangrijk dat je weet dat je op mij kunt vertrouwen:

  • Alles wat wij bespreken is strikt vertrouwelijk
  • Ik beloof direct en transparant te zijn
  • Ik geef je een kwaliteitsgarantie: niet tevreden is geld terug! 
  • Mensen helpen en samen aan een betere wereld bouwen is mijn belangrijkste drijfveer. 

 

"

Auxilia's ervaring en kennis maken van haar een zeer goede professional, maar het is haar warmte, empathie en grote hart dat haar tot een geweldige coach maken 

"