Voice Dialogue 

Bewustzijn en persoonlijk leiderschap

Voice dialogue is een niet-oordelende en veilige methode om verschillende kanten (=de ikken, subpersonen of energiepatronen) van jezelf te ontdekken en onbewuste aspecten van je persoonlijkheid zichtbaar te maken. Omdat deze onbewuste lagen veel invloed hebben op ons leven, geeft het werken met Voice Dialogue niet alleen verdieping maar ook vaker een blijvend resultaat. Voice Dialogue speelt binnen de transformatiepsychologie een steeds grotere rol. Het is een boeiende en praktische manier om je bewustzijn te vergroten en je persoonlijk leiderschap te versterken.

Meer over Voice Dialogue... 

'Ik zorg teveel voor anderen en té weinig voor mijzelf.' 

Geschikte thema's

Een groot aantal thema's is geschikt om via een Voice Dialogue sessie te onderzoeken. We gaan onbewuste lagen afpellen zodat er meer bewustzijn op dit thema komt, je ervaart welke energieën en patronen het in stand houden en je (dan pas!) daadwerkelijk stappen kunt zetten om er verandering in te brengen. 

 

Thema's die vaak voorkomen:

'Ik zorg teveel voor anderen en té weinig voor mijzelf.' (pleaser)

Burn-out en weinig energie

Lage zelfwaarde

Perfectionisme/teveel controleren/hard werken

Uitstelgedrag

Gebukt gaan onder zorgen voor en over de kinderen (en daardoor weinig anders doen)

De boodschap van ziekte

Eetproblemen en verslavingen

Innerlijke conflicten / keuzes maken

Werk-Privé balans 

Hooggevoeligheid 

Trauma en kwetsuren

Zingevingsvraagstukken

Dromen en hun betekenis

Eenzaamheid

 

Een voice dialogue sessie kan online plaatsvinden, maar als mogelijk nodig ik je graag uit voor een live sessie in Den Haag. 

 

Intensive 
Het is een aanrader om gerelateerde thema's in één of twee dagen aan te vliegen. Dat kan tijdens een intensive, eventueel in combinatie met (natuur)coaching.

"

I learned a lot about why I eat. 
I always thought dieting would help me to manage my eating patterns, but now I know that creating a space for myself and connecting with myself will do much more than whatever diet can ever do. 

"