Coaching

Het leven is een geschenk.
Mogen zijn wie je bent
en doen wat jou echt gelukkig maakt,
is het geschenk aan jezelf.

Wie ben ik? - Wat wil ik echt? - Wat houdt mij tegen? - Waarom ben ik  hier op aarde?

Wil je werkelijke transformatie in je leven en ben je bereid om enkele maanden aan jezelf te werken in een leuk en leerzaam traject? Dan is coaching iets voor jou!

 

Onderstaande trajecten zijn beproefde programma's die altijd op maat worden gemaakt doordat jij tijdens de intake bepaalt aan welke coachingdoelen je wilt werken. En terwijl je dat doet, dalen we af naar de diepere lagen - jouw kern. Want als je genoeg lagen afpelt, draait het vaak om vragen als: Wie ben ik? (identiteit | waarden & overtuigingen), Wat wil ik met mijn leven? (missie) Wat houdt me nou echt tegen? (bewuste en onbewuste blokkades ) Hoe vind ik de juiste balans (persoonlijk leiderschap) en Waarom ben ik hier op aarde? (zingeving)

Voice dialogue, mindfulness en natuur maken deel uit van de coaching programma's. Zodat je kunt ervaren hoe krachtig deze elementen zijn en ze voor jezelf in de toekomst kunt gaan inzetten - voor welk vraagstuk ook. 

'Coaching is not just about achieving goals.

It is also about revealing the magnificence of who you are at your core.'

COACHING PROGRAMMA'S

 

INNER JOURNEY

(life coaching)

Wie ben ik? Wat is mijn verhaal?  

Hoe kan ik meer in mijn kracht komen te staan?

The inner journey Is een life coaching programma dat je in dieper contact brengt met jezelf ('wie ben ik') terwijl je ondertussen aan jouw belangrijkste problemen en vraagstukken werkt. De enorme waarde van dit programma is al door velen aan den lijve ondervonden! Keuzes die gebaseerd zijn op jouw eigen levensverhaal zijn authentiek en duurzaam. Dit programma is dan ook een logische eerste stap en het fundament van de Outer Journey. 

OUTER JOURNEY

(carrière coaching)

Wat wil ik met mijn leven? Wat is mijn missie? 

De outer journey is de beste voorbereiding op een carrièreswitch of zoektocht naar een nieuwe baan. Kerntalenten, kernwaarden, archetypen, roeping en missie maken deel uit van jouw persoonlijke visie. Je gaat met een concreet plan voor de komende 5-10 jaren naar huis. 

JOURNEY

OF THE HERO

(1 jaar coaching)

 

SOLORETRAITE

 

Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe kan ik mijn roeping manifesteren?

De journey of the hero neemt circa 1 jaar in beslag neemt. Dit vergt commitment, creëert ruimte voor diepgang en zorgt voor de meest blijvende resultaten. Je leert naar je innerlijke stemmen luisteren, (onbewuste) blokkades op te lossen, je archetypen kennen en jezelf naar je roeping te leiden. Samen kunnen we de wereld helen als we allen naar ons hoogste potentieel toegroeien.

Verstilling en verdieping tijdens een solo-retraite in de natuur

De Inner Journey of de Outer Journey kunnen ook ondernomen worden in de vorm van een solo-retraite. 7 dagen lang verblijf jij in een huisje in de natuur. Iedere dag staat er een sessie gepland van circa 2 uur en de overige tijd besteed jij aan jezelf en jouw proces (introspectie, wandelen, schrijven, creativiteit). Een waardevol cadeau aan jezelf! 

Sessions zijn een combinatie van online and onsite (outdoor).

Woon je in het buitenland? Boek je eigen cabin en we doen de sessies online. Het verblijf op een plek in de natuur en weg van huis is onderdeel van het proces. 

 

"

Ik heb ontdekt wie ik echt ben en wat ik in dit leven wil bereiken.
Dit was het beste cadeau van het jaar.

"