Inner Journey

 

Wie ben ik? Wat is mijn verhaal?  

Hoe kan ik meer in mijn kracht komen te staan?

The Inner Journey is een life coaching programma dat je in dieper contact brengt met jezelf  terwijl je ondertussen aan jouw belangrijkste problemen en vraagstukken werkt. De enorme waarde van dit programma is al door velen aan den lijve ondervonden! Keuzes die gebaseerd zijn op jouw eigen levensverhaal zijn authentiek en duurzaam. Dit programma is dan ook een logische eerste stap en het fundament van de Outer Journey. 

 

 

 

Wie zichzelf goed kent, maar de juiste keuzes.
Een 'Inner Journey' brengt je terug bij de essentie.

 

Een heldere identiteit is de basis van een gelukkig leven

Veel mensen zijn onvoldoende in contact met zichzelf. Ze streven waarden en doelen na die niet van henzelf zijn, maar van hun ouders of de cultuur waarin ze opgroeien. Wie zichzelf niet goed kent, maakt verkeerde keuzes. Je belandt in een baan waar je met tegenzin naartoe gaat, in een huwelijk of vriendengroepje dat geen voldoening geeft of leeft zelfs een leven dat in het geheel niet bij je past. Vroeg of laat leidt dat tot stagnatie.


Ben jij er klaar voor om het oude los te laten en de brug te slaan naar een leven dat echt bij je past? Dan kun je ervoor kiezen om jezelf te (her)ontdekken. Je bent namelijk altijd vrij om terug te gaan naar het fundament en je eigenheid te zoeken. 
Als je weet wie je in de kern bent, zullen je gedachten en gevoelens vaker op één lijn liggen, kunnen talenten naar de oppervlakte komen en is het eenvoudiger om de juiste stappen te zetten. Stappen die leiden tot een leven dat jou meer voldoening geeft. Dat is zelfverwezenlijking. Dat wat er altijd al in zat, kan er nu uitkomen.

 

Hoe de Inner Journey is georganiseerd.

De Inner Journey is een op maat gemaakt programma van 3 maanden,  inclusief 6 individuele sessies van 90 minuten.
Voor en tijdens ons startgesprek word je uitgenodigd om jezelf en jouw leven onder de loep te nemen en jouw belangrijkste coaching doelen vast te stellen: wat wil je aan het einde van het coaching programma aan jezelf en/of aan je leven veranderd hebben?  (Denk aan: meer zelfbewustzijn, onzekerheid, uitstelgedrag, werk-privé balans of werkgerelateerde issues, rust in het hoofd, geduld, betere energiebalans, niet meer verloren voelen, leren genieten, weten wat je wilt in het leven, minder perfectionisme en controle enz). Deze vraagstukken/problemen zullen de rode draad vormen van jouw unieke traject. 


We onderzoeken jouw unieke vraagstukken vanuit diverse perspectieven. Daarbij kan het nuttig zijn om enkele biografische oefeningen te doen, zodat jij je bewuster bent van jouw levensthema's, patronen en de wortels van jouw huidige problemen. Met afstand naar je eigen blauwdruk kijken, helpt om te begrijpen hoe je in het hier en nu bent gekomen en wat je zou kunnen loslaten. Is er een familiepatroon dat niet meer functioneel is? We kijken verder niet alleen naar je krachtbronnen maar ook naar je uitdagingen en blinde vlekken. Zit je veel in je hoofd, dan is het ook zeer nuttig om jouw 'denken' onder de loep te nemen. Velen van ons verzanden in 'mind reading', zwart/wit-denken of 'doomthinking' en dat staat onze zelfverwezenlijking in de weg. Vervolgens buigen we ons over jouw psychologische identiteit. Is er sprake van innerlijk leiderschap of ben je eigenlijk een slaaf van jouw 'perfectionist', jouw 'pleaser', de 'denker'...? (om er maar een paar te noemen). Door jouw subpersonen in kaart te brengen en contact te maken met de onderliggende energie, drijfveren en angsten, word jij je bewuster van je eigen overlevingsmechanismes en ga jij je vrijer voelen om deze te transformeren. Een Voice Dialogue sessie helpt om dit alles niet alleen te begrijpen maar ook energetisch te ervaren zodat je weer echte controle over je leven kunt terugkrijgen en niet meer alleen vanuit automatismen handelt. Dat is de weg om heel te worden en meer vrijheid en geluk te kunnen ervaren.

Het programma eindigt met een SMART actieplan waarmee je het komende jaar aan jouw belangrijkste doelen kunt gaan werken. PLUS een 'voedingsplan' om mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel te groeien.

Omdat je na dit alles begrijpt wat er daadwerkelijk nodig is in jouw leven, én een helder plan hebt, zul je je eigen weg vooruit kunnen banen..

 

Opbrengst: 

– inzicht in jouw unieke verhaal en identiteit: levensthema's, overlevingsstrategieën, familiepatronen, kerntalenten, valkuilen, uitdagingen, subpersonen / psychologische identiteit, karakterstructuur

– gegroeid bewustzijn: Wat heb ik nodig voor werkelijke transformatie? Hoe werk ik aan mijn persoonlijk leiderschap?

– een antwoord op jouw unieke coaching vragen
– tools en strategieën om de gewenste veranderingen ook voor elkaar te krijgen

- Een concreet actieplan om de periode erna (3-6 maanden) aan jouw thema's te blijven werken

Hierdoor ben je in staat om effectieve besluiten te nemen en niet in uitstelgedrag te vervallen: je laat verwarring en overwhelm achter je. Je kunt stappen zetten op een helder toekomstpad.

 

Kosten: 1200€ (particulieren) / 1650€ bedrijven**. Prijzen zijn exclusief BTW. 

** Veel bedrijven vergoeden coaching vanuit het ontwikkel- of opleidingsbudget. Informeer bij je leidinggevende, de afdeling HR/PZ of bekijk online de voorwaarden van jouw CAO. Ondernemers kunnen de kosten van coaching aftrekken als bedrijfskosten. 

 

'"

At that time I was a bit lost, looking for my identity and searching for my goals in life. Auxilia really helped me discover myself again, my passions, my ambitions and gave me some life changing guidelines.

"